Repere Metodologice pentru aplicarea Curriculumului – Istorie – Clasa a X-a + Programa la Istorie pentru Liceu şi Învăţământul Profesional – sursa: edu.ro

        Ministerul Educaţiei Naţionale a publicat noile Repere Metodologice pentru aplicarea Curriculumului la clasa a X-a pentru toate disciplinele.Reperele metodologice pentru aplicarea curriculumului la clasa a X-a în anul școlar 2022 – 2023 vin în completarea reperelor publicate anul trecut, valabile pentru clasa a IX-a și în acest an școlar, în vederea asigurării compatibilizării și a continuității la nivelul programelor școlare pentru gimnaziu și pentru liceu/învățământ profesional.. Pentru disciplina Istorie, ghidul ce cuprinde reperele metodologice se găseşte mai jos. De asemenea, la finalul articolului, aveţi programa şcolară la Istorie pentru Liceu, toate profilele, cât şi pentru cele două clase ale învăţământului profesional unde se predă disciplina.

Reperele metogologice pentru disciplina Istorie în format pdf: REPERE METODOLOGICE ISTORIE

Reperele metogologice pentru disciplina Istorie în format jpg:

  • Programa şcolară la Istorie pentru Liceu, toate profilele, cât şi pentru cele două clase ale învăţământului profesional unde se predă disciplina:

Pentru liceu:

Programa istorie clasa a IX-a

Programa istorie clasa a X-a

Programa istorie clasa a XI-a

Programa istorie clasa a XII-a

Pentru învăţământul profesional:

Programă istorie clasa a IX-a

Programă istorie clasa a X-a


Noua structură a anului şcolar 2022-2023 + Calendar şcolar

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.